18 dec

I dag är det den 18 december , så nu står det inte på förrens tomten kommer med alla mina paket *gnuggar händerna`*
I dag vaknade jag vid 09.00 gick upp med prinsessan och kollade lite på efter 10 medans lillan drack lelle. lelle=välling
den i väg med henne till dagis, som är ett litet projekt på morgonen med alla sablas kläder.
sen har jag faktiskt haft rn riktig mysdag med allt va det innefattar, har gjort ansiktsmask, hårinpackning, pedikyr-
känner mig as lyxig i dag....

Det versta med allt är att dom håller på att gräva upp hela våran gård med grävskopor för att lägga nya ledningar, och det är bara såååå lerigt. Golvet inne blir ingen hit kan jag säga, för man drar ju in skiter grrrrr.....

Jag igen..


jag i egen hög person ;)


HUMMMM

I dag börjar mitt nya liv som bloggare. Sofia har introducerat mig i denna värld, och detta käns så kul. I går fyllde jag 36 år, så det känns att livet rinner på nu ;). ; Jag tänkte att det kommer väll ingen å grattar mig, för jag fyller ju ojämt å så, men tydligen har jag fantastiska vänner jag.

I förrgår blev jag utbjuden av Lena på kina, med efterätt å hela paketet, och i går var det ca 10 personer som kom hem och grattade mig, helt otroligt :). Min älskade dotter Evelina hade ritat en teckning på dagis år mig och så sjöng hon jag må hon leva på sitt sätt   sååååååååååååå gulligt.

Nu är jag klar med alla julklappar oxå, och det är INTE några paket som jag har slagit in. Det är knakfullt under våran julgran nu, och alla vänner och bekanta har fått sina . Så nu kan jag sitta här , när alla andra är ute och trängs, å bara känna mig sååå nöjd.

Nu skall jag i väg och hämta min lilla älskling på dagis puss puss....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0